Alla annonser > Böcker & Studentlitteratur > Huskvarna

Mitt hjärtas kärleksfulla röst - en bok om kärlek, healing och förändring i Huskvarna, Jönköpings län säljes

Beskrivning:

Alla människor har en kärleksfull röst inom sig. Det gäller bara att ta sig tid att lyssna. Vår inre röst vårdar oss ömt och ger oss kärlek och styrka att våga möta hinder och svårigheter i livet. Den berikar oss när vi lyssnar och ger till andra. När vi glömmer att lyssna till vårt hjärtas röst bryter vi balansen. Då uppstår de blockeringar i våra kroppar som leder till olika sjukdomar.
Här kommer healern in som en hjälpande hand. Han eller hon kan lösa upp blockeringarna och föra in frisk energi som återskapar balansen.
Den sjuka kroppen reagerar på den nya energin, gör sig av med blockeringarna och tillfrisknar. När vi är rädda för förändringar i våra liv eller när våra liv kretsar för mycket kring materiellt tänkande, då är det risk att vi förlorar kontakten med vårt ursprung, Moder jord. Hon, som vårdar oss ömt, förlorar sin balans med oss och i förvirring söker vi oss längre och längre bort från helheten i livet. Vi är bara på genomresa i detta jordeliv. Vår uppgift här på jorden är att skapa kärlek och balans i våra egna och andras hjärtan.
Mitt hjärtas kärleksfulla röst binder samman kärlek, healing och förändring till en balanserad helhet.
Mitt hjärtas kärleksfulla röst - en bok om kärlek, healing och förändring
150 kr

Kontakt:Mejla annonsören
 Redigera
 Anmäl annons
Pris:150:-
Inlagd:14 February 2017
Typ: säljes - privatperson
Län:Jönköpings län
Stad:Huskvarna
Postnummer:56149
Kategori:Böcker & Studentlitteratur
Övriga:Annonsen är äldre än 2 månader.
Dela:
Länk: